Cerca l'entrada

lunes, 16 de noviembre de 2015

Recepta: Galetes de Halloween


INGREDIENTS
  • 125 gr de sucre glaç.
  • 250gr de mantega a temperatura ambient.
  • 500gr de farina.
  • 5 cullerades soperes de llet.
  • Sabors: o 1 culleradeta de postra d’essència. (vainilla, fruita, etc). 
  • O Xocolata: canviar 50 gr de farina per 50gr de xocolata pur en pols.

ELABORACIÓ PAS A PAS
  1. Agafem un bol i batem la mantega amb un batedor de varilles fins que agafa un color més blanquinós. 
  2. A continuació, afegim poc a poc el sucre glaç tamisat. 
  3. Quan la barreja sigui homogènia, afegim de forma combinada una mica de farina tamisada i una cullerada de llet. Repetim el procés fins que no quedi farina i afegim la culleradeta d’essència.
  4. Estirem la massa sobre un paper especial per a forn i la fiquem a la nevera una hora com a mínim. 
  5. Posem el forn a 180ºC i preparem una safata de forn amb paper vegetal.
  6. Traiem la massa de la nevera i la tallem amb diferents talla pastes de les formes que desitgem.
  7. Posem les figures a la safata i les fiquem al forn durant 10 minuts. 
  8. Un cop cuites, les traiem i les deixem refredar a la safata durant 5 minuts. A continuació, posem les galetes a una reixa per a acabar de refredar-se. 
Opcional: Decorem al gust; fondant o glaça.


ALTERNATIVES PER A TRASTORNS DE L’ALIMENTACIÓ.

Al·lèrgics a la lactosa: Substituir la llet de vaca per llet de soja o d’atmetlles i la mantega normal per margarina vegetal. Afegir 50 gr de farina.

Al·lèrgics al gluten: Substituir la farina de blat per farina d’arròs o de blat de moro. Vigilar els ingredients que composen l’essència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario