Cerca l'entrada

miércoles, 4 de noviembre de 2015

Fundació Pequeño Deseo

La Fundació Pequeño Deseo neix l'any 2000 com una organització sense ànim de lucre, d'àmbit nacional, apolítica i aconfessional, classificada com a organització d'interès social i inscrita en el Registre de Fundacions del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat amb el nombre 28/1148.

Compleixen tots els principis de transparència i bones pràctiques de la F. Lleialtat i s'auditen voluntàriament cada any.

El seu codi d'Identitat fiscal és G 82585787

La Fundacioó Pequeño Deseo té com a missió fer realitat els desitjos de nens i nenes amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de donar-los suport anímicament i fer mes suportable la seva malaltia.

"A vegades complir el desig d'un nen és la seva millor medicina"

Està demostrat científicament que el compliment d'un desig genera en el nen emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i millora física .

Preocupats per la humanització dels hospitals , donen suport puntualment a activitats en els hospitals que facin més suportable l'estada en els mateixos: decoració d'Aules Hospitalàries, tallers amb nens, sortides, suport a altres organitzacions, visites als nens, visites de personatges a hospitals.

Fer més suportable la malaltia i l'estada a l'Hospital de qualsevol nen malalt crònic o de mal pronòstic és el seu objectiu principal, Assolir l'excel·lència en la qualitat de les seves prestacions, promocionant experiències que ajudin a superar i suportar la malaltia. Donar suport anímicament al nen i el seu entorn.

La seva filosofia de treball es basa en: el respecte, la discreció i la confidencialitat del nen i el seu entorn. Responsabilitat, rigor i compromís en el desenvolupament de totes les activitats. Transparència i comptes clars de la gestió de l'organització. Independència absoluta pel que fa a la pluralitat de les fonts de finançament. Optimisme i entusiasme.

Per a més informació, consulteu la seva pàgina web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario