Cerca l'entrada

miércoles, 4 de noviembre de 2015

Yo soy Malala

Yo soy Malala és una autobiografia escrita amb l'ajut de la periodista britànica Christina Lamb i
publicada al 2013.

Quan els talibans van prendre el control de la vall de Swat al Pakistan, una nena va alçar la seva veu. Malala Yousafzai es va negar a ser silenciada i va lluitar per la seva Dret a l'educació.

El dimarts 9 d'octubre de 2012, amb quinze anys d'edat, va estar a punt de pagar el gest amb la seva vida. Li van disparar al cap a boca de canó mentre tornava a casa de l'escola amb autobús, i pocs van pensar que fora a sobreviure. No obstant això, la miraculosa recuperació de Malala l'ha portat a un extraordinari periple des d'un remot vall al nord del Pakistan fins a les Nacions Unides a Nova York. Als setze anys s'ha convertit en un símbol global de la protesta pacífica, i és la nominada més jove de la història per al premi nobel de la pau.

Jo sóc Malala és l'excepcional relat d'una família desterrada pel terrorisme global, de la lluita per l'educació de les nenes, d'un pare que, ell mateix propietari d'una escola, va recolzar a la seva filla i la va encoratjar a escriure ia anar al col·legi, i d'uns pares valents que volen a la seva filla per sobre de tot en una societat que privilegia els fills homes. Jo sóc Malala ens fa creure en el poder de la veu d'una persona per canviar el món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario