Cerca l'entrada

jueves, 5 de noviembre de 2015

Joguines aptes per a infants de 2 a 4 anys

Algunes joguines que solen utilitzar i és bo que ho facin: córrer, saltar, lliscar, gronxar-se, gronxadors, tobogans, espais amb terra o gespa, caixa de sabates, molla de pa, cadireta, plat de plàstic, explorar coses noves. Juguen a ser mare de la nina, taxista que condueix el taxi o perruquer.

Proven la punteria: Bitlles, diana de velcro, anelles.

Encaixen peces i fan construccions: puzles de sobretaula de sis a dotze peces mitjanes, trencaclosques de terra de vuit a dotze peces grans, construccions encaixables o per cargolar.

Caminen, corren, trepen, salten, arrosseguen i gategen: gronxadors, tobogans, rampes, escales, gronxadors de moll i túnels de gateig.

Juguen imitant escenes familiars: Ninos de 40 cm aprox. Que es puguin banyar i vestir, peluixos, accessoris senzills per al joc amb ninos, joguines d’imitació de la vida, disfresses, maletins de professions, cases, tendes de campanya, cases per jugar a dins.

Representen personatges i accions: animals en miniatura, granges, escoles, vehicles amb garatges més complexos d’una o dos plantes, personatges reals o de ficció en miniatura.

Juguen els seus primers jocs de taula: Loto i dominós d’imatges, jocs de tauler senzills. 

Exploren l’espai: tricicles o bicicletes amb rodetes i pedals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario