Cerca l'entrada

jueves, 5 de noviembre de 2015

Joguines aptes per a infants de 4 a 6 anys

Algunes joguines que solen utilitzar i és bo que ho facin: pilota, jocs de cuina, cura de nadons, professions, botiga, caixa enregistradora amb bitllets d’euro i monedes de plàstic, garatges, cotxeres, perruqueria, centres de bellesa, ninos, material de dibuix, pintura, papers variats, pegament, estisores, conta, disfresses, titelles, cotxes, trens, avions, patins, patinets, bicicletes, cistelles, cordes, materials de construcció, bancs de professions, puzles amb major grau de dificultat, dòmino.

S’interessen per estímuls sensorials nous: Baldufes visuals i sonores, calidoscopis, ninos de conte, accessoris pel joc amb ninos, jocs d’imitació d’oficis, maquillatges i miralls, magnetòfons, micròfons.

Representen personatges i accions: ninos en miniatura articulats amb reproducció d’ambients, trenets i pistes de cotxe senzills, vehicles teledirigits, trencaclosques i mosaics de fins a trenta peces, construccions, bales, xapes, perles per abaloris, formes geomètriques ensartables, jocs per mollejar. 

Comencen els jocs de taula respectant les regles: Jocs de loteria, dominó, cartes, jocs de memòria, jocs electrònics de preguntes i respostes, bitlles o anelles i pilotes.

Proven constantment les seves habilitats físiques: bicicletes amb o sense rodetes, patinets, patins, xanques de peu.

Comencen els jocs esportius: cistelles, jocs de mini golf, raquetes de ping-pong.

No hay comentarios:

Publicar un comentario